Medarbejdernes foretrukne kosmetik

Også medarbejderne hos parfumdreams sikrer sig regelmæssigt deres foretrukne skønhedsprodukter fra online-shoppen. Dufte, pleje, makeup eller hårprodukter - alle har deres foretrukne kosmetikprodukter, der med tiden er blevet en fast bestanddel af deres egen skønhedsrutine. Vi vil gerne præsentere nogle medarbejdere og deres foretrukne kosmetikprodukter!
Læs mere

Old but Gold

Trends kommer og går, nyheder kommer på markedet, men det er ofte klassikerne, der i årevis har vist sig at være effektive, og som har en fast plads i vores skønhedsrutine. Produkter, som man kan stole på, og som altid bliver godt modtaget. Vores klassikere vil ikke skuffe dig!
Læs mere

De sidste 15 års topsellere

Milepæle

 
2004
 

Grundlæggelse

I 2004 grundlagde Kai Renchen med sine tre venner Daniel Lang, Alexander Neutz og Timo Ziegerer online-parfumeriet parfumdreams. Succeshistorien startede i Öhringen i Baden-Württemberg.

I kælderen til forældrenes parfumeri programmerede de selv softwaren til den første online-præsentation. Disse selvudviklede programmer er stadig det tekniske grundlag for det højeffektive online-parfumeri.

Så snart de første bestillinger blev modtaget, pakkede vennerne den ene pakke efter den anden. Kælderen blev hurtigt for lille, og selv i gangen hobede pakkerne sig op til loftet. Vennerne lejede større lagerrum, men også i disse rum var der kun tilstrækkelig plads i kort tid.

 
 
2015
 

Nybyggeri i Pfedelbach

Således opstod i 2015 nybyggeriet i Pfedelbach. I mellemtiden er ca. 450 medarbejdere beskæftiget hos parfumdreams.
 
 
2016
 

Glamfume

I efteråret 2016 blev det eksklusive duftmærke GLAMFUME lanceret. De to grundlæggere Chris og Criss er mor og datter — som begge elsker og lever for en verden af dufte.

Erfaringerne og indtrykkene fra utallige rejser gav begge lyst til at forvandle deres inspiration til reelle duftoplevelser.

Med den første duftserie TRUE STORY opfylder Chriss og Criss deres store drøm om en fælles duftkollektion.

Tre år senere opstår den nye duftserie WHITE HEAVEN BEACH — til hende og ham.

Denne duftduo fortryller med den australske Whitehaven Beach, øens Whitsunday Island's vidunderlige strands puristiske charme.

 
 
2016
 

Ekspansion til Europa

Siden 2016 er parfumdreams ekspanderet til 14 europæiske lande. Det startede med Sverige i 2016 efterfulgt i 2017 af markederne Danmark, Østrig, Storbritannien, Italien, Frankrig, Belgien, Holland og Spanien. Siden 2018 findes parfumdreams også i Irland, Finland, Polen og Portugal.

 
 
2019
 

Status Quo

Fra et overskueligt sortiment blev parfumdreams' sortiment i årenes løb udvidet til 44.000 produkter fra over 600 mærker af parfume, pleje og kosmetik og over 3.000.000 tilfredse kunder.

Online-shoppen bliver konstant optimeret for kontinuerligt at forbedre brugervenligheden for vores kunder.

Siden 2011 har man også kunnet få en parfumdreams app, som gør det endnu nemmere og mere komfortabelt for kunderne at købe ind.

 

*Kontant udbetaling ikke mulig, kan ikke kombineres med andre kampagner Gyldig indtil 27.06.2022, én gang pr. husstand, ikke for gavekort, Creed, Glamfume, Parfums de Marly & Xerjoff. Udsalgsartikler ikke indbefattet! Ved Bestilling for mindst: 500kr 70kr. Parfümerie Akzente GmbH, Ust-IdNr. DE813307548 AG Stgt. HRB 581012.